VABILO V KLUB APZ ALUMNOV

Dragi bivši APZ-jevci!

Na pobudo Izvršnega odbora društva in nekaterih nekdanjih članov ustanavljamo Klub alumnov. S tem želimo spodbuditi medgeneracijsko druženje nekdanjih in sedanjih APZ-jevcev, ter se z vami srečati večkrat in ne le na letnem koncertu.

Posebej za člane Kluba alumnov bomo pripravili vsaj dva dogodka na leto, redno pa vas bomo obveščali o vseh naših koncertih in dejavnostih.

Eden izmed dogodkov za člane kluba bo koncert železnega repertoarja določenega APZ obdobja. Železni repertoar se je tekom let spreminjal, večinoma pa je vezan na obdobje posameznega dirigenta. Na koncertu boste lahko sodelovali kot nastopajoči pevci ali kot poslušalci.

V toplejših mesecih pa bomo organizirali APZ piknik, torej prijetno medgeneracijsko druženje ob dobri hrani in pijači, kjer tudi petja ne bo manjkalo.

Z včlanitvijo v Klub alumnov pa vam ob nakupu naših zgoščenk pripada tudi 10 % popust.

Seveda se boste vprašali kaj želimo v zameno. Ker nam je Ministrstvo za kulturo ukinilo redno programsko financiranje in je pridobivanje javnih sredstev vse težje, ter ne zadostuje za izvedbo vseh zastavljenih projektov, bi se na vas obrnili s prošnjo za pomoč pri organizaciji koncertov, pri pridobivanju sponzorskih ali donatorskih sredstev ter za nasvete, ki bi jih lahko nudili na podlagi vaših izkušenj.

Za članstvo v Klubu alumnov je predvidena tudi letna članarina, ki znaša 20 €, s tem pa bomo krili stroške delovanje Kluba in organizacijo dogodkov za njegove člane.

Po prejetju izpolnjene prijavnice, ki jo najdete TUKAJ, vam bomo poslali položnico za članarino.

Za vsa morebitna vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu alumni@apz-tt.si in na telefonski številki: 031 314 287 (tajništvo).

V upanju, da se boste odzvali našemu vabilu vam pošiljamo lep pevski pozdrav!

Monika Ogrizek,

organizacijski odbor Kluba