Enkrat APZjevec, vedno APZjevec!

Dragi zdajšnji in bivši APZjevci. Ker bi radi ohranili stik z vami, vas vabimo, da se priključite skupini na Facebooku, ki smo jo ustvarili samo za APZjevce. Imenuje se – ne boste verjeli – APZjevci.
V: Kako se priključim skupini?
O: Zelo enostavno:
1. Prijavim se v svoj Facebook profil.
2. Na vrhu strani na modrem traku poleg napisa Facebook je polje za iskanje. Vanj vpišem “APZjevci” (brez narekovajev). Pritisnem enter.
ali
obišči to povezavo: http://www.facebook.com/group.php?gid=4578419237&ref=ts
3. Med rezultati se bo pokazala skupina APZjevci.
4. V kvadratku poleg imena kliknem povezavo “Priključi se skupini”.
V: Kaj je to Facebook?
O: Facebook je spletna socialna mreža, ki jo uporablja preko 500 milijonov ljudi s celega sveta. Je zelo enostavna za uporabo, omogoča pa ohranjanje stikov z ljudmi s celega sveta.
V: Nisem še član Facebooka, vendar bi ravno zarad APZja rad to postal. Kako se včlanim?
O: Preprosto. Obiščeš spletno stran http://www.facebook.com . Tam je obrazec za prijavo, kamor vpišeš vse zahtevane podatke (E-pošta, ime, priimek, datum rojstva, spol) in že se preko spleta družiš s 500 milijoni ostalih uporabnikov. Takoj po prvi prijavi se lahko priključiš skupini APZjevci.
V: Zakaj bi se sploh priključil tej skupini?
O: Preko te skupine boš obveščen o vseh naših dogodkih. Poleg tega lahko v skupini objaviš kakšno svojo fotografijo (otrok, novega avtomobila ali s kakega našega koncerta), lahko prilepiš video posnetek ali pa odpreš debato na spletnem forumu.
Postani član še danes. Pričakujemo te vsi APZjevci.
Dodatna vprašanja? Komentiraj to objavo ali piši na: administrator@apz-tt.si